| Team Saturn - Başlangıç | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sonicdeniz Sonic Admin
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 29 Nerden : Nerde Olduğumu Bi Bilsem Bende Bu Hız Varken... İş/Hobiler : Daha öğrenciyim :D / Bu Sitenin Admini Olmak Bana Yeter =) Lakap : Sonicdeniz Aktiflik : Uyarı : Kayıt tarihi : 26/06/08
| |
| |
Silver The Hedgehog Silver Admin
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 30 Nerden : istanblue İş/Hobiler : genciz değişiyo her dakka :D Lakap : katliamcı xD(dermişim) Aktiflik : Uyarı : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Ptsi Tem. 28, 2008 11:24 pm | |
| | |
|
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 29 Nerden : Nerde Olduğumu Bi Bilsem Bende Bu Hız Varken... İş/Hobiler : Daha öğrenciyim :D / Bu Sitenin Admini Olmak Bana Yeter =) Lakap : Sonicdeniz Aktiflik : Uyarı : Kayıt tarihi : 26/06/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 30 Nerden : istanblue İş/Hobiler : genciz değişiyo her dakka :D Lakap : katliamcı xD(dermişim) Aktiflik : Uyarı : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Ptsi Tem. 28, 2008 11:43 pm | |
| ok | |
|
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Salı Tem. 29, 2008 5:10 pm | |
| Devamı geldi. ^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
II
O zamanlar Diamond'un 2. annesi gibi gördüğü hizmetçisi varmış. Birlikte hep eski prens ve prenseslerden bassedermişler. Hizmetçinin tüm akrabaları onu dışlıyormuş çünkü hizmetçilik toplumda dışlanılan bir meslekmiş o zamanlar. Hizmetçinin yakışıklı mı yakışıklı, güçlü mü güçlü, akıllı mı akıllı bir oğlu varmış. Diamond ile çok iyi anlaşıyorlarmış. Çocukken hep birlikte oyunlar oynarlarmış, birlikte zaman geçirirlermiş... Adı Alakazam'mış. Pisişik güçleri varmış... Ama bir gün gelmiş Diamond'un 2. annesi bir şeytan tarafından öldürülmüş. Bu nedenle Alakazam'ın kalacak yeri kalmamış. Diamond Alakazam'ın bu durumuna çok üzülüyormuş ama Diamond da hiç birşey yapamıyormuş. En sonunda Diamond'un aklına harika bir fikir gelmiş. Neden yeni prens Alakazam olmasın? Diamond durumu anlatmış ama Alakazam düşünmek için biraz zaman istemiş...
Acaba Alakazam'ın cevabı ne olacak? Sonraki bölüme... | |
|
| |
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Salı Tem. 29, 2008 6:17 pm | |
| süper ötesi | |
|
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
| |
| |
Mrs. Bennington Shadow Admin
Mesaj Sayısı : 89 Yaş : 29 Nerden : Nereye :D İş/Hobiler : Müzik dinlemek. :D Lakap : SinemCan :D Aktiflik : Uyarı : Kayıt tarihi : 28/07/08
| |
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
| |
| |
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Salı Tem. 29, 2008 8:04 pm | |
| varol | |
|
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Salı Tem. 29, 2008 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Perş. Tem. 31, 2008 7:50 pm | |
| |
|
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Perş. Tem. 31, 2008 9:03 pm | |
| Devamı geldi!
-----------------------------------------------
III
Alakazam olur demiş ama prensliğin ne kadar zor olduğunu bilmiyormuş. Diamond ile Alakazam evlenince gelenek olduğu için kutlanmaya başlanmış. Diamond çok mutluymuş... Şeytanlar Kulesi'nde yaşayan bir şeytan varmış. Adı Frenza'ymış. Tek düşüncesi Diamond ile evlenerek Satürn'ün yeni prensi olmak ve kral ölünce kendisi kral olmakmış. Tabi bizimkilerin özelliklerini bilmiyormuş. Alakazam; güçlü, yakışıklı, akıllı, biraz utangaç, pisişik özellikleri olan, istediğinde kalbini taşa dönüştürüp şeytan gibi olabilen biriymiş... Diamond; güzel, akıllı, iyimser, yalan söylemekten nefret ettiği için yalan söylemeyen (tabi mecbur kaldığında söyler.), doğa ve hayvan sever, herşeyi pat diye söyleyen biriymiş...
Acaba Frenza kim? Neler yapacak? Diamond ve Alakazam'a neler olacak? Sonraki bölüme... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Cuma Ağus. 01, 2008 11:42 am | |
| süper |
|
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
| |
| |
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç C.tesi Ağus. 02, 2008 8:16 pm | |
| uzakta olsaydı iple çekerdim | |
|
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Ptsi Ağus. 04, 2008 2:44 pm | |
| Merak etme. Devamı geldi.
---------------------------------------------------------------------------IV Frenza atağa geçmeye başlamış. Kendi şeytani canavarlarını görünmez yapmış. Ama bu canavarlar diğer görünmez canavarları da görebilirmiş. Frenza kıkır kıkır gülüyormuş. Çünkü canavarlar ölünce tekrardan canlanıyor ve 2'ye bölünüyor yada birleşip daha da güçleniyormuş... Alakazam geçmişten basseder: Alakazam- Ben babamı hiç görmedim. Ben doğmadan 1 saat önce bir şeytan tarafından öldürülmüş. Birgün Babamı öldüren o şeytanı bulup yok edeceğim. Diamond- Senin adına çok üzüldüm. Senin yanında ben de savaşacağım Alakazam. Hem de sonsuza kadar. Alakazam- Sen benim yanımdayken sana da bana da birşey olmaz, olamaz da prensesim. Diamond- Bana böyle seslenme Alakazam. Biz sevgiliyiz. Eğer sen bana öyle sesleneceksen ben de sana prensim diye seslenirim. Alakazam- Diamond...... Bir an gümbürtü kopar. Diamond ile Alakazam etraflarına bakınırlar ama hiç kimse yoktur. Ama otların üstüne birinin bastığı gözükür. Ama kendisi gözükmüyordur. Alakazam fark ederek: Alakazam- PSYCHIC VISION!!!!!!!!!!! *tüm canavarlar görünür olur* Diamond- Aaaaaaaah!!!!!!! Bunlar da ne böyle!!!!!! Alakazam- Şeytanın canavarları..... SPIRAL ATTACK!!!!!!!!!!!!! Alakazam 'Spiral Attack' diyince ortaya bumerang benzeri ışın çıkar. Döne döne tüm canavarları yok eder. Sonra ışın bumerangı Alakazam'ın eline döner. Ama tekrardan çıkarlar. Diamond- Bunlar yok olduktan sonra yenileri ortaya çıkıyor. Ne yapacağız? Acaba Alakazam ile Diamond ne yapacak? Acaba canavarları nasıl yok edecekler? Sonraki bölüme...
En son Sonicdeniz tarafından Perş. Ağus. 07, 2008 11:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Salı Ağus. 05, 2008 2:30 pm | |
| silver:perfect! shadow:hmpf...perfect. sonic:that was incredible! ben:harika! | |
|
| |
Sonicdeniz Sonic Admin
| |
| |
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Perş. Ağus. 07, 2008 1:28 pm | |
| sonic:herzaman silver:önemli değil shadow:hmpf.... ben:lafı mı olur HK cim | |
|
| |
engokan
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Perş. Ağus. 14, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
| |
Mrs. Bennington Shadow Admin
Mesaj Sayısı : 89 Yaş : 29 Nerden : Nereye :D İş/Hobiler : Müzik dinlemek. :D Lakap : SinemCan :D Aktiflik : Uyarı : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Çarş. Ara. 03, 2008 1:34 pm | |
| Süper ^^ Devamını bekliyorum ^^ | |
|
| |
sonicfurkan
| Konu: Geri: Team Saturn - Başlangıç Paz Mart 15, 2009 10:43 pm | |
| bncede devamı gelmeli. önceside fena değil. | |
|
| |
| Team Saturn - Başlangıç | |
|